TV Oost live bij Bloemencorso Sint Jansklooster

13-08-2019

Prachtige wagens versierd met tienduizenden bloemen sieren de straten en veranderen het beeld in een sprookjesachtige omgeving. Vrijdag 16 augustus is dé dag waar Sint Jansklooster al een jaar lang naar uit kijkt en RTV Oost is er live bij. Meer dan 3 miljoen dahlia’s, verdeeld over twaalf creaties, komen langs in het dorp. Kijk vanaf 14.00 uur live mee naar de Dahliareuzen.

Theatercorso
Iedere liefhebber van cultureel en artistiek vermaak mag dit evenement niet missen. Naast de grootse praalwagens is er ook levendig theater en kan men genieten van muzikaal vermaak. Daarom staat het evenement ook wel bekend als Theatercorso Sint Jansklooster.

Live op TV Oost
De live-special van het Bloemencorso Sint Jansklooster is mede mogelijk gemaakt door de COV (Christelijke Oranje Vereniging) Sint Jansklooster en zie je bij TV Oost op vrijdag 16 augustus om 14.00 uur. Deze uitzending wordt herhaald om 21.30 uur en de volgende ochtend om 10.00 uur.

Auteur: Robert Claus

Gerelateerde berichten

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022

De schrik zit er goed in bij RTV Utrecht na diefstal en mishandeling

Wim Kramer, hoofd nieuws van RTV Utrecht in gesprek met Villamedia.nl over diefstal en mishandeling: "Tijd voor daden in plaats van woorden."

14 06 2022

Filmploeg RTV Utrecht bestolen en mishandeld in Kanaleneiland

Een filmploeg van RTV Utrecht is bestolen van een camera en statief. De politie spreekt van een beroving met geweld.

13 06 2022