TV Oost live bij Bloemencorso Sint Jansklooster

13-08-2019

Prachtige wagens versierd met tienduizenden bloemen sieren de straten en veranderen het beeld in een sprookjesachtige omgeving. Vrijdag 16 augustus is dé dag waar Sint Jansklooster al een jaar lang naar uit kijkt en RTV Oost is er live bij. Meer dan 3 miljoen dahlia’s, verdeeld over twaalf creaties, komen langs in het dorp. Kijk vanaf 14.00 uur live mee naar de Dahliareuzen.

Theatercorso
Iedere liefhebber van cultureel en artistiek vermaak mag dit evenement niet missen. Naast de grootse praalwagens is er ook levendig theater en kan men genieten van muzikaal vermaak. Daarom staat het evenement ook wel bekend als Theatercorso Sint Jansklooster.

Live op TV Oost
De live-special van het Bloemencorso Sint Jansklooster is mede mogelijk gemaakt door de COV (Christelijke Oranje Vereniging) Sint Jansklooster en zie je bij TV Oost op vrijdag 16 augustus om 14.00 uur. Deze uitzending wordt herhaald om 21.30 uur en de volgende ochtend om 10.00 uur.

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022