Spreektijd: Omroep West laat het publiek prominent aan het woord

30-09-2022

In zowel de politiek als de media zijn vaak dezelfde mensen te zien en te horen. Maar wat leeft er nu echt in de regio? Vanaf 3 oktober lanceert Omroep West een nieuwe serie waarbij iedereen de kans krijgt om zijn of haar stem te laten horen.

Spreektijd wordt elke werkdag uitgezonden in het TV West Nieuws op TV West, in West komt Thuis op Radio West (tussen 16.00-19.00 uur) en via de website en de app van de regionale omroep en op het Omroep West YouTubekanaal.

Omroep West roept het publiek op om oproepen te doen, bijvoorbeeld als een vereniging nieuwe leden zoekt, een lokale held in het zonnetje gezet moet worden of een als er een beroep op de lokale politiek gedaan moet worden omdat die ene ergernis steeds maar geen aandacht krijgt. Spreektijd is het moment van de kijkers, luisteraars en (onlin) bezoekers van Omroep West.

Auteur: Robert Claus

Gerelateerde berichten

Luuk Sijbring nieuwe hoofdredacteur RTV Noord

"Met zijn ervaring en zijn kennis van onze provincie past Sijbring als geen ander bij onze doelstelling om het bereik verder uit te bouwen en te versterken."

02 12 2022

Online nieuwsartikelen van Omroep Flevoland nu in tien andere talen te lezen

De nieuwsartikelen van Omroep Flevoland zijn niet alleen meer in het Nederlands te lezen maar ook in tien andere talen.

01 12 2022

NH heeft een nieuw uiterlijk en een nieuw adres

"Wij bieden de mensen in de regio een onmisbare stem voor kleine en grote verhalen over ongemak, moed, blijdschap en zelfredzaamheid."

28 11 2022