Spreektijd: Omroep West laat het publiek prominent aan het woord

30-09-2022

In zowel de politiek als de media zijn vaak dezelfde mensen te zien en te horen. Maar wat leeft er nu echt in de regio? Vanaf 3 oktober lanceert Omroep West een nieuwe serie waarbij iedereen de kans krijgt om zijn of haar stem te laten horen.

Spreektijd wordt elke werkdag uitgezonden in het TV West Nieuws op TV West, in West komt Thuis op Radio West (tussen 16.00-19.00 uur) en via de website en de app van de regionale omroep en op het Omroep West YouTubekanaal.

Omroep West roept het publiek op om oproepen te doen, bijvoorbeeld als een vereniging nieuwe leden zoekt, een lokale held in het zonnetje gezet moet worden of een als er een beroep op de lokale politiek gedaan moet worden omdat die ene ergernis steeds maar geen aandacht krijgt. Spreektijd is het moment van de kijkers, luisteraars en (onlin) bezoekers van Omroep West.

Auteur: Robert Claus

Gerelateerde berichten

Verslaggevers RTV Noord winnen Saskia Stuivelingprijs

Tristan Braakman en Mario Miskovic krijgen de prijs de verslaggeving van de parlementaire enquête naar de aardgaswinning in Groningen.

07 03 2023

FryslânDOK: ‘De stem van Abel en Edou’

‘De stem van Abel en Edou’ beleeft zijn bioscooppremière op zondag 5 maart en is op tv te zien op NPO 2 en bij Omrop Fryslân.

02 03 2023

RTV Oost zet op DialectDinsdag de streektaal in het zonnetje

Overijssel kent grofweg drie dialecten: Sallands, Twents en Noordwest-Overijssels. Elke dinsdag staat één dialect centraal op radio, tv en online.

28 02 2023