RTV Oost presenteert: een nieuwe serie SPUNCK Podium

29-08-2022

SPUNCK, hét cultuurplatform van RTV Oost, start woensdag 31 augustus met de derde serie SPUNCK Podium. In deze talkshow geeft de regionale omroep elke week het podium aan cultureel Overijssel. Festivals, evenementen, muziek, musea, theaters en artiesten, talent of al bekend, SPUNCK Podium is voor iedereen.

Broedplaats voor cultureel Overijssel
Inga Tjapkes ontvangt artiesten, kunstenaars, aanstormende talenten, theatermakers, schrijvers, cabaretiers, kunstenaars en andere makers. Met live muziek, live theater en goede gesprekken. PopPunt Overijssel en de poppodia geven in de ‘Pop3’ gouden tips én zanger en gitarist Erik Neimeijer zet het publiek aan het denken met een verhaal en één van zijn favoriete covers. SPUNCK Podium is dé broedplaats waar cultureel Overijssel elkaar ontmoet, voor inspiratie en waar men wordt bijgepraat over wat er te doen is.

Artiesten en kunstenaars welkom: tip ons
In SPUNCK Podium zijn optredens te zien van ónbekende en bekende talenten zoals Erik Neimeijer, André Manuel, Maudy Alferink, Jasper Abels, Micah & Julia, Esther Groenenberg, Inge van Calkar, Mark Haayema, Funky Rico Frenky, Merel Kappenburg, Oh WHALE, Renee Gruijl, Laus Steenbeeke, Jan Riesewijk, Thijs Kemperink en Laurens ten Den. Muziek, theater, fotografie, beeldhouwen, schilderen: voor alles en iedereen is een plaats.

SPUNCK!
Kunst en cultuur is voor iedereen! SPUNCK bespreekt alles: van schilderij tot beeld, van drummer tot componist, van graffiti tot tattoo, van foto tot ontwerper, van architect tot kanteel, van gedicht tot toneelstuk.

Foto: RTV Oost
Auteur: Regionale Publieke Omroep

Gerelateerde berichten

Ruud van Os nieuwe hoofdredacteur Rijnmond

Ruud van Os wordt de nieuwe hoofdredacteur van de regionale omroep Rijnmond. Zijn benoeming gaat per direct in.

18 05 2023

LHBTI-gemeenschap uit Almere aan het woord in ‘Ally onder de regenboog’

Op zaterdag 8 april zendt Omroep Flevoland de tv-première van ‘Ally onder de Regenboog’ uit. In deze documentaire staat centraal hoe LHBTI’ers in Almere hun leefomgeving ervaren.

04 04 2023

Verslaggevers RTV Noord winnen Saskia Stuivelingprijs

Tristan Braakman en Mario Miskovic krijgen de prijs de verslaggeving van de parlementaire enquête naar de aardgaswinning in Groningen.

07 03 2023