NN CPC Loop Den Haag live te volgen bij Omroep West

06-03-2020

Op zondag 8 maart staan weer tienduizenden lopers aan de start van de 45ste editie van de NN CPC Loop Den Haag. Omroep West is er de hele dag vanaf 09.10 uur tot en met de laatste loper (einde middag) live bij via TV West, de website en app. Op 89.3 Radio West is de hele dag het laatste nieuws en een verslag vanaf het parcours te horen.

NN CPC Loop
Nadat de editie van vorig jaar door slechte weersomstandigheden moest worden afgelast, gaan de tienduizenden deelnemers dit jaar extra gemotiveerd van start. Omroep West is er live bij. Vanaf de eerste deelnemers aan de CPC4ALL in de ochtend tot en met de laatste officiële loper die binnenkomt bij de halve marathon: Allemaal te volgen op TV West, online via website en app en te 89.3 Radio West.

Sfeer en informatie
In de periode voorafgaand aan dit grote Haagse evenement, is er bij Omroep West al veel informatie en nieuws over de NN CPC Loop te horen, zien en lezen. Op de dag zelf wordt dat uitgebreid met diverse verslaggevers op en rond het Malieveld en langs het parcours. Hoe beleven de lopers zelf de race? Voor wie juicht het publiek langs de kant? Maar ook: met welke omleidingen moet je in de stad rekening houden, hoe ziet het weer er die dag uit en andere praktische zaken die voor zowel lopers, publiek als passenten belangrijk is.

Lopers en publiek met hun foto op tv en online
Iedereen die op zondag 8 maart in de stad is, wordt door Omroep West uitgenodigd een foto van zichzelf of degene die aanmoediging nodig heeft via social media te delen met de hashtag #cpcloopdenhaag. De redactie van Omroep West laat in de uitzending een selectie van deze foto’s zien.

Samenvatting op TV West
Op TV West is vanaf 20.30 uur een samenvatting van de dag te zien. Deze wordt daarna elk uur herhaald tot en met maandagochtend. De hele live-uitzending is ook online via de website Omroepwest.nl en de Omroep West app terug te kijken.

Foto: Luka de Kruijf

Auteur: Robert Claus

Gerelateerde berichten

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022

De schrik zit er goed in bij RTV Utrecht na diefstal en mishandeling

Wim Kramer, hoofd nieuws van RTV Utrecht in gesprek met Villamedia.nl over diefstal en mishandeling: "Tijd voor daden in plaats van woorden."

14 06 2022

Filmploeg RTV Utrecht bestolen en mishandeld in Kanaleneiland

Een filmploeg van RTV Utrecht is bestolen van een camera en statief. De politie spreekt van een beroving met geweld.

13 06 2022