200ste Uitzending FRITS! op TV West

26-11-2019

Op zaterdag 30 november wordt de 200ste aflevering van de talkshow van Frits Huffnagel, FRITS!, uitgezonden op de regionale zender TV West. Als gasten ontvangt hij zanger Frans Bauer, komisch acteur Jon van Eerd en schrijfster Ellen Deckwitz.

Van premier tot kickbokskampioen
Frits Huffnagel ontvangst wekelijks gasten uit de entertainment, politiek en het zakenleven. Mark Rutte, Paul de Leeuw, Tineke Schouten, André van Duin, Karin Bloemen en Rico Verhoeven vinden geregeld hun weg naar de studio van Frits. In alweer het veertiende seizoen van de talkshow, presenteert Frits op zaterdag 30 november de 200ste uitzending. Deze aflevering wordt extra feestelijk: Frits ontvangt zanger Frans Bauer, komisch acteur Jon van Eerd en schrijfster Ellen Deckwitz.

Drie Songfestival-diva’s
Op de vraag welke uitzending Frits zelf als favoriet heeft van al die 200 afleveringen, geeft hij snel antwoord: “We gaan terug naar 2016, drie Songfestival-diva’s in een uitzending: Heddy Lester, Willeke Alberti en Sandra Reemer waren toen mijn gasten. Uiteraard ging de hele uitzending over het Eurovisie Songfestival.”, vertelt de presentator. Na 14 seizoenen weet iedereen wel dat Frits iedere mogelijkheid benut om het over het Eurovisie Songfestival te kunnen hebben. De talkshow FRITS! wordt al vele seizoenen gemaakt door een vaste groep journalisten en technici. “We vormen een hecht team met een enorme drive naar succes en maken ons sterk voor de liefste talkshow van Nederland”, zegt de presentator.

Uitzendtijden Omroep West
De 200ste uitzending van FRITS! is te zien op zaterdag 30 november vanaf 17.00 uur (en op de hele uren daarna tot zondagmiddag) op TV West, via Omroepwest.nl, via de Omroep West app en op NLZIET. Gemiste uitzendingen kunnen ook online bij Omroep West of NLZIET terug worden gekeken.

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022