Erop uit in de regio!

10-06-2024

Met de zomer in aantocht kunnen we weer uitkijken naar veel regionale feesten, evenementen en concerten. We selecteerden er alvast een aantal in juni!

RTV Noord doet verslag van DelfSail dat van 13 tot en met 16 juni zal plaatsvinden. Vier dagen lang is de haven van Delfzijl één groot festivalterrein met  indrukwekkende Tall Ships, artiesten van formaat, maritieme markten, straattheater, shantykoren en nog veel meer.


RTV Drenthe staat eind deze maand in het teken van de TT Assen! Er wordt verslag gedaan van het sportieve gedeelte van dit evenement, maar ook van de festiviteiten in de binnenstad en de campings, die ook dit jaar weer volstromen met zo’n 100.000 man. Altijd al een varend corso willen zien? Het bloemencorso trekt vanuit het Westland over het water door Westland, Schipluiden, Vlaardingen, Maassluis, Den Haag en Delft. Als je er niet bij kan zijn; Omroep West doet op 22 juni verslag van het varend Corso en ook zijn zij, op 29 juni, bij de opening van Veteranendag vanuit de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, waar zij live verslag zullen uitbrengen.

NH-presentator Koen Bugter gaat van 24 juni tot en met 5 juli op zoek naar de ziel van de regio Noord-Holland, via de grenzen van de provincie in ‘Zomertoer: Ziel van de regio’. Koen start in Uitdam in Zaanstreek-Waterland en loopt langs de grens van tien Noord-Hollandse regio’s naar het eindpunt, eiland Pampus in het Gooi. Naast ontmoetingen met bijzondere mensen ontdekt hij nieuwe plekken en duikt hij in de geschiedenis van de regio.

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen met het jaarlijkse Concert at SEA. Heb je geen kaarten voor 27, 28 en/of 29 juni? Niet getreurd: Omroep Zeeland doet verslag.

Foto: Omroep Zeeland

Ontdek meer

De regio kleurt oranje!

Het hele land kleurt oranje, met de start van het EK voetbal van komende vrijdag voor de deur!

10 06 2024

Regionale omroepen te gebruiken met Apple CarPlay en Android Auto

Vanaf nu kunnen gebruikers in heel Nederland naar hun favoriete regionale omroep luisteren via Apple CarPlay en Android

05 06 2024

Vijf vragen aan Bart Jansen

Bart Jansen is projectleider en creatief producent van het dagelijkse programma Dwars Door Overijssel. Hi Bart, vertel eens.

05 06 2024