Pinksteren vier je bij de publieke omroep

17-05-2024

Komend Pinksterweekend is er weer veel te zien en te horen bij de regionale omroepen.

Eerste Pinksterdag
In de documentaire ‘A Man’s World’, te zien bij Omroep Flevoland, wordt de kijker meegenomen in de wereld van ‘de man’. Kloppen de verwachtingen van ‘mannelijkheid’ met de praktijk? De documentaire wordt de hele dag vanaf 08.00 uur uitgezonden.

Bij RTV Drenthe zie je een concert van het Noord Nederlands Orkest: Symfonic Jazz.

Tweede Pinksterdag

Op Pinkstermaandag volgt Omrop Fryslân de fietsers in de 235 kilometer lange tocht van Bolsward naar Bolsward. De hele tocht is inclusief live verslag vanaf 8.00 uur via radio, televisie en online te volgen bij Omrop Fryslân

Bij Radio Drenthe is het weer Jukebox-tijd! Van 9 tot 18 uur kunnen luisteraars een plaat aanvragen. Op tv zie je ‘ Zorg van Binnenuit’ en ‘Onze Club’.

Radio M Utrecht zendt vanaf 12:00 uur ‘Het beste van de Duitse Dag’ uit. Geniet non-stop van de leukste schlagers en Duitse pop van onder andere Helene Fischer, Peter Maffay, Andrea Berg, Udo Jurgens, Nena en nog veel meer.

Bij Omroep Flevoland zie je de documentaire ‘Arpa’, gemaakt door filmmaker Claire Slingerland. Hierin wordt het leven, en de enorme muzikale toewijding, belicht van de Almeerse harpiste Arpa. De documentaire is vanaf 08.00 uur tot 17.00 uur te zien.

Tenslotte staat bij Radio Oost de tweede pinksterdag in het teken van de Pinksterpotpourri. Een draai aan het rad van fortuin bepaalt de muziekkeuze!

Foto: Omrop Fryslân

Ontdek meer

Erop uit in de regio!

Met de zomer in aantocht kunnen we weer uitkijken naar veel regionale feesten, evenementen en concerten. We selecteerden

10 06 2024

De regio kleurt oranje!

Het hele land kleurt oranje, met de start van het EK voetbal van komende vrijdag voor de deur!

10 06 2024

Regionale omroepen te gebruiken met Apple CarPlay en Android Auto

Vanaf nu kunnen gebruikers in heel Nederland naar hun favoriete regionale omroep luisteren via Apple CarPlay en Android

05 06 2024