Westdoc ‘Het Zinkende Land’ op TV West

12-11-2017

Diverse waterschappen, provincies en gemeenten financierden samen de bijzondere documentaire waarin de gevolgen van de dalende zeebodem belicht worden. “Het watergevaar in Nederland zit niet zozeer in de stijging van de zeespiegel; het probleem ligt binnen de dijken.” Documentairemaker Manfred Eijk vraagt aandacht voor de gevolgen van bodemdaling, de urgentie om duurzamer met veenbodems om te gaan en een beeld te geven van hoe bewoners, bedrijven en overheden nu aan oplossingen werken.

Uitzendtijden

‘Het Zinkende Land’ is op 18 november  om 17.00 uur en op 19 november om 18.00 uur te zien op TV West. De regionale zender TV West is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers (onder meer Ziggo kanaal 30), via de website Omroepwest.nl en de app voor mobiel en tablet. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van ontvangst van TV West.