Verkiezingskoorts bij RTV Rijnmond

12-03-2018

Vanuit de Theaterschool aan de Pieter de Hoochweg in Rotterdam strijden de lijsttrekkers met elkaar om de gunst van de kiezer onder leiding van presentatoren Ineke Moerman en Andrew Makkinga.

Tijdens het debat staan de thema’s Mobiliteit en Samenleven centraal.

De drie Koorts debatten zijn de opmaat naar het grote Koorts Lijsttrekkersdebat op zondag 18 maart vanuit de Burgerzaal in het Rotterdamse Stadhuis.

Dit debat is vanaf 17:15 uur live te volgen via TV Rijnmond, Radio Rijnmond, online en via onze social media.

Voor meer informatie en alle vorige afleveringen: www.Rijnmond.nl/koorts.