Medewerker onderzoek & communicatie

Voor  maximaal 20 uur per week.

Als medewerker onderzoek & communicatie verzorg je het sectormarktonderzoek. Aanvullend daarop verzamel en orden je voor de sector prestatie- en gebruikscijfers van de verschillende aanbodkanalen en platformen. Je analyseert de cijfers en presenteert deze. En brengt hierover advies uit. Je brengt trends in kaart en analyseert deze ten opzichte van algemene, regionale, landelijke of mondiale trends. Ook draag je zorg voor de berichtgeving over de RPO en de regionale omroep via o.a. onze website, social media en nieuwsbrief. Je adviseert bestuur en collega’s proactief op het gebied van communicatie.

Vereiste ervaring met betrekking tot het functieprofiel
• Relevante opleiding op HBO-niveau in de richting van onderzoek of communicatie;
• Ruime werkervaring, ervaring binnen marktonderzoek in de media is een pré;
• Uitstekende redactionele vaardigheden om een inhoudelijke boodschap over te kunnen brengen of een vertaling te maken naar verschillende stakeholders;
• Ervaring met de inzet van social media en digitale communicatiemiddelen;
• Ervaring met het maken en gebruik van infographics;
• Ervaring met complexe (media)onderzoeksprojecten;
• Kennis van de verschillende onderzoeken die de media gebruiken (SKO, KLO, NOBO);
• Kennis van vernieuwende/creatieve methoden en technieken;
• Kennis van ontwikkelingen binnen de media en het communicatievak;

Wat kun je verwachten?
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Standplaats is Hilversum. We bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO voor het Omroeppersoneel. Inschaling vindt plaats op basis van kennis, ervaring en arbeidsverleden. Aanstelling voor maximaal 20 uur, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Het uitgebreide profiel vind je hier.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerard Schuiteman, bestuurder (06-51351596).

Solliciteren
Belangstelling? Mail voor 15 februari een motivatie met CV naar contact@stichtingrpo.nl.