Uitspraak Raad van State over gaswinning live bij RTV Noord

02-07-2019

De uitspraak van de Raad van State over het gaswinningsbesluit van minister Eric Wiebes (VVD) van Economische Zaken en Klimaat is woensdag 3 juli live te volgen op de site en de app van RTV Noord.

RTV Noord verzorgt het laatste nieuws over de gaswinning en aardbevingen. De regionale omroep van de provincie Groningen volgt alle ontwikkelingen met betrekking tot rechtszaken, aardbevingsschade, aardbevingen, gaswinning, de NAM, minister Wiebes en meer. Het laatste nieuws is te volgen op televisie, radio en via web en app. Online is er een uitgebreid dossier en een aardbevingsmelder. Samen met alle Groningers wil RTV Noord de aardbevingen sneller in kaart brengen. Daarom is er in de app de mogelijkheid om aardbevingen te melden. De app van RTV Noord is gratis beschikbaar op iPhone, iPad, Android smartphone en Android tablet. Via de app kan een beving onmiddellijk doorgegeven worden. RTV Noord verzamelt alle meldingen en maakt deze zichtbaar op een online kaart.

 

Auteur: Robert Claus

Gerelateerde berichten

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022

De schrik zit er goed in bij RTV Utrecht na diefstal en mishandeling

Wim Kramer, hoofd nieuws van RTV Utrecht in gesprek met Villamedia.nl over diefstal en mishandeling: "Tijd voor daden in plaats van woorden."

14 06 2022

Filmploeg RTV Utrecht bestolen en mishandeld in Kanaleneiland

Een filmploeg van RTV Utrecht is bestolen van een camera en statief. De politie spreekt van een beroving met geweld.

13 06 2022