Stukkie varen

02-05-2018

De regio Rijnmond wordt letterlijk verbonden door het water. Op dat water zijn gewone, grappige en soms ontroerende verhalen te vinden. Presentator Dave van der Wal zoekt deze verhalen op en legt ze vast in een nieuwe serie 7 minuten – Stukkie varen.

Mooie verhalen op het water
Donderdag 26 april was aflevering1 te zien op TV Rijnmond. Dave vaart mee op een watertaxi waar een vertegenwoordiger van Rotterdam Partners een Duitse delegatie potentiële investeerders rondleidt. Het gezelschap krijgt op deze manier de stad en de haven te zien.

In aflevering 2 treft Dave de Rotterdamse Julia aan de waterkant. Ze heeft in haar jeugd in 19 landen gewoond en voelt zich nu helemaal thuis in Rotterdam. Ze heeft zich gestort op de bruidsmode en laat zich inspireren door de glinstering van de zon in het water.

Wanneer te zien?
Iedere donderdag na het nieuws, dus vanaf 17:15 uur vaart de kijker mee met de watertaxi en haar verhalen. Donderdag 3 mei 2018 is aflevering 2 te zien op TV Rijnmond.