Samen voedsel inzamelen voor de Overijsselse voedselbanken

01-11-2017

Producten doneren
Op www.rtvoost.nl/voedselbank vind je het boodschappenbriefje, de inzamellocaties, een mogelijkheid om online te doneren en een aanmeldformulier voor eigen acties.Mensen, scholen en verenigingen die met een eigen inzamelactie producten van het boodschappenbriefje willen inzamelen kunnen hun actie aanmelden op de website van RTV Oost. Onze verslaggevers komen graag een kijkje nemen en de lokale voedselbank zorgt er dan voor dat de ingezamelde levensmiddelen worden opgehaald.

Een actie organiseren
De voedselbanken hebben een boodschappenbriefje gemaakt met de producten die nodig zijn. Deze levensmiddelen kunnen worden gekocht of afgegeven bij één van de supermarkten die van 1 t/m 9 december inzamelpunt zijn. Om het nog makkelijker te maken kan er ook online een voedselpakket worden gedoneerd op www.rtvoost.nl/voedselbank.