Ruim aanbod op NL Media Event

18-01-2019

Deelnemers kunnen opnieuw een groot aantal workshops volgen tijdens NL Media Event. Yusuf Omar (voormalig social media reporter bij CNN en oprichter van Hashtag Our Stories) geeft sessies over sociale media met als titels: social discovery, social publishing en engagement. Björn Staschen (hoofd van #nextnewslab, NDR, Norddeutscher Rundfunk) vertelt over de omvorming van de radio, tv en online redactie in een crossmediale redactie. Wytse Vellinga (mojo, Omrop Fryslân) en Björn geven samen een presentatie over mobile storytelling. Er is een bootcamp datajournalistiek over Europees nieuws dat relevant is voor de regio. Er zijn presentaties over polarisatie in de samenleving, over onderzoeksjournalistiek, podcasten, journalistieke verhalen, een spoedcursus quik filmpjes, een lange cursus Storytelling voor webteksten en meer…..

Ontdek meer

Winnaars NL Awards 2019: Minister Slob opnieuw verheugd over de kwaliteit

De Gouden NL Award 2019 gaat naar Omroep Gelderland voor ‘Verstrikt’ een vijfdelige persoonlijke podcastserie over zelfmoord.

21 04 2020

Regionale Omroep verplaatst evenement voor journalisten en programmamakers

Het NL Media Event dat gepland staat voor 25 en 26 maart gaat niet door. De uitreiking NL Awards gaat via online videostream wél door.

11 03 2020

Minister Slob reikt de Gouden NL Award uit.

De nominaties voor de NL Awards, de jaarlijkse onderscheidingen voor de beste producties van de regionale omroepen, zijn bekend.

27 02 2020