RTV Oost bij Scania Zwolse Halve Marathon

07-06-2018

Zaterdag 9 juni 2018 staat weer het gezellige hardloopfestival Scania Zwolse Halve Marathon op het programma. RTV Oost verzorgt vanaf ongeveer 19.45 uur een live-uitzending vanuit Zwolle met een uitgebreid verslag van de wedstrijdlopers en recreatieve lopers.

Zo’n 8.500 atleten lopen in het avondzonnetje door de historische binnenstad van Zwolle. Van scholier tot wereldtopper, van recreant tot doorgewinterde hardloper, in Zwolle is iedereen van de partij. Behalve de wedstrijd is er ook aandacht voor de unieke sfeer in de Zwolse binnenstad met overvolle terrassen en tientallen optredende artiesten. Ook zie je sfeerimpressies die eerder op de dag langs het parcours zijn gemaakt.

Presentatie
Paul Schabbink verzorgt het commentaar bij de wedstrijdbeelden, het verslag komt van Daniel Godinho Veiga en Esther Rikken waarbij laatstgenoemde ook zorgt voor een sfeerverslag rondom het parcours in de binnenstad.

Scania Zwolse Halve Marathon zie je zaterdag 9 juni om 19.45 uur bij TV Oost. Deze uitzending wordt herhaald op zondag 10 juni tussen 07.00 en 09.00 uur.

Bron: persbericht RTV Oost