Rijnmond NU in teken van IFFR

25-01-2019

Op vrijdag 25 januari staat Rijnmond NU in het teken van het International Film Festival Rotterdam (IFFR). Live vanuit LantarenVenster presenteert Ronald van Oudheusden de Rotterdamdag.

De Rotterdamdag
Deze dag staat in het teken van documentaires, films en lezingen van echte Rotterdamse makers. Op deze dag worden verschillende premières vertoont, waaronder Vinyljunkies van Elsbeth van Noppen en De Terugkeer André van der Hout. Beiden worden na het IFFR uitgezonden op TV Rijnmond.

De mooiste films op het IFFR
“Er zijn films bij waarbij je het absoluut niet droog gaat houden, er zijn films bij waarbij je moet lachen”, voorspelt IFFR-directeur Beyer. “Maar het mooiste zal zijn dat je films tegenkomt die je juist ergens brengen wat je nog niet weet. Onze cinema is een soort achtbaan zonder gordels. Je weet nooit zeker wat er gaat gebeuren.”

Het IFFR is te volgen via alle RTV Rijnmondkanalen. Je leest, hoort en ziet hier de leukste en mooiste verslagen en reportages terug.

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022