Rijnmond NU in teken van IFFR

25-01-2019

Op vrijdag 25 januari staat Rijnmond NU in het teken van het International Film Festival Rotterdam (IFFR). Live vanuit LantarenVenster presenteert Ronald van Oudheusden de Rotterdamdag.

De Rotterdamdag
Deze dag staat in het teken van documentaires, films en lezingen van echte Rotterdamse makers. Op deze dag worden verschillende premières vertoont, waaronder Vinyljunkies van Elsbeth van Noppen en De Terugkeer André van der Hout. Beiden worden na het IFFR uitgezonden op TV Rijnmond.

De mooiste films op het IFFR
“Er zijn films bij waarbij je het absoluut niet droog gaat houden, er zijn films bij waarbij je moet lachen”, voorspelt IFFR-directeur Beyer. “Maar het mooiste zal zijn dat je films tegenkomt die je juist ergens brengen wat je nog niet weet. Onze cinema is een soort achtbaan zonder gordels. Je weet nooit zeker wat er gaat gebeuren.”

Het IFFR is te volgen via alle RTV Rijnmondkanalen. Je leest, hoort en ziet hier de leukste en mooiste verslagen en reportages terug.

Auteur: Jasja Pen

Gerelateerde berichten

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022

De schrik zit er goed in bij RTV Utrecht na diefstal en mishandeling

Wim Kramer, hoofd nieuws van RTV Utrecht in gesprek met Villamedia.nl over diefstal en mishandeling: "Tijd voor daden in plaats van woorden."

14 06 2022

Filmploeg RTV Utrecht bestolen en mishandeld in Kanaleneiland

Een filmploeg van RTV Utrecht is bestolen van een camera en statief. De politie spreekt van een beroving met geweld.

13 06 2022