René Karst met nieuw programma op Radio Drenthe

30-08-2022

De Drentse entertainer en muzikant René Karst krijgt een eigen programma op Radio Drenthe: Karstival, iedere zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur. René Karst: “Ik wil graag elke week een feestje van twee uur maken, een soort festival, maar dan van mijzelf.”

Er zijn meer veranderingen. Vanaf maandag 5 september begint Judith Regendorp om 07.00 uur met Goedemorgen Drenthe. Om 09.00 uur Koffie en Keuvelen met veel muziek van Nederlandse bodem met Wim Boer, gevolgd door het programma Anouk in de Middag. Studio Steenbergen tussen 15.00 en 18.00 uur begint in het eerste uur met veel muziek uit de jaren ‘60 en ‘70. Johan Derksen sluit de dag tussen 18.00 en 19.00 uur zoals gebruikelijk af met blues en americana in Muziek voor Volwassenen.

Dink Binnendijk, directeur/hoofdredacteur: ‘Zo af en toe moet je de programma’s tegen het licht houden en kijken waar je nog beter kunt aansluiten bij het publiek van Radio Drenthe. Met deze aanpassingen hopen we de luisteraars een groot plezier te doen.’

In het weekend kan er naast de bestaande programma’s ook geluisterd worden naar De Boer op, de Ziezozaterdagshow en natuurlijk Karstival. En op zondag tussen 18.00 en 19.00 uur muziek van Johan Derksen in De nalatenschap van Harry Muskee. Een volledig overzicht van de nieuwe programmering van Radio Drenthe is te vinden op rtvdrenthe.nl/radio.

Auteur: Regionale Publieke Omroep

Gerelateerde berichten

KRO-NCRV, L1 en Omroep Brabant maken derde seizoen Carnavalshart

In vier afleveringen worden ontroerende, hartverwarmende, vrolijke en muzikale verhalen verteld uit het zuidelijke hart van carnavalsland.

25 01 2023

Cécile Narinx nieuwe hoofdredacteur van L1

Cécile Narinx wordt de nieuwe hoofdredacteur van L1. De in Maastricht geboren Narinx heeft veel ervaring in de media.

25 01 2023

Metropoolredactie: unieke samenwerking in medialandschap

NH, Omroep Flevoland en stadsomroep AT5 beginnen een gezamenlijke Metropoolredactie en brengen nieuws over deAmsterdamse metropoolregio.

11 01 2023