René Karst met nieuw programma op Radio Drenthe

30-08-2022

De Drentse entertainer en muzikant René Karst krijgt een eigen programma op Radio Drenthe: Karstival, iedere zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur. René Karst: “Ik wil graag elke week een feestje van twee uur maken, een soort festival, maar dan van mijzelf.”

Er zijn meer veranderingen. Vanaf maandag 5 september begint Judith Regendorp om 07.00 uur met Goedemorgen Drenthe. Om 09.00 uur Koffie en Keuvelen met veel muziek van Nederlandse bodem met Wim Boer, gevolgd door het programma Anouk in de Middag. Studio Steenbergen tussen 15.00 en 18.00 uur begint in het eerste uur met veel muziek uit de jaren ‘60 en ‘70. Johan Derksen sluit de dag tussen 18.00 en 19.00 uur zoals gebruikelijk af met blues en americana in Muziek voor Volwassenen.

Dink Binnendijk, directeur/hoofdredacteur: ‘Zo af en toe moet je de programma’s tegen het licht houden en kijken waar je nog beter kunt aansluiten bij het publiek van Radio Drenthe. Met deze aanpassingen hopen we de luisteraars een groot plezier te doen.’

In het weekend kan er naast de bestaande programma’s ook geluisterd worden naar De Boer op, de Ziezozaterdagshow en natuurlijk Karstival. En op zondag tussen 18.00 en 19.00 uur muziek van Johan Derksen in De nalatenschap van Harry Muskee. Een volledig overzicht van de nieuwe programmering van Radio Drenthe is te vinden op rtvdrenthe.nl/radio.

Auteur: Regionale Publieke Omroep

Gerelateerde berichten

Ruud van Os nieuwe hoofdredacteur Rijnmond

Ruud van Os wordt de nieuwe hoofdredacteur van de regionale omroep Rijnmond. Zijn benoeming gaat per direct in.

18 05 2023

LHBTI-gemeenschap uit Almere aan het woord in ‘Ally onder de regenboog’

Op zaterdag 8 april zendt Omroep Flevoland de tv-première van ‘Ally onder de Regenboog’ uit. In deze documentaire staat centraal hoe LHBTI’ers in Almere hun leefomgeving ervaren.

04 04 2023

Verslaggevers RTV Noord winnen Saskia Stuivelingprijs

Tristan Braakman en Mario Miskovic krijgen de prijs de verslaggeving van de parlementaire enquête naar de aardgaswinning in Groningen.

07 03 2023