René Karst met nieuw programma op Radio Drenthe

30-08-2022

De Drentse entertainer en muzikant René Karst krijgt een eigen programma op Radio Drenthe: Karstival, iedere zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur. René Karst: “Ik wil graag elke week een feestje van twee uur maken, een soort festival, maar dan van mijzelf.”

Er zijn meer veranderingen. Vanaf maandag 5 september begint Judith Regendorp om 07.00 uur met Goedemorgen Drenthe. Om 09.00 uur Koffie en Keuvelen met veel muziek van Nederlandse bodem met Wim Boer, gevolgd door het programma Anouk in de Middag. Studio Steenbergen tussen 15.00 en 18.00 uur begint in het eerste uur met veel muziek uit de jaren ‘60 en ‘70. Johan Derksen sluit de dag tussen 18.00 en 19.00 uur zoals gebruikelijk af met blues en americana in Muziek voor Volwassenen.

Dink Binnendijk, directeur/hoofdredacteur: ‘Zo af en toe moet je de programma’s tegen het licht houden en kijken waar je nog beter kunt aansluiten bij het publiek van Radio Drenthe. Met deze aanpassingen hopen we de luisteraars een groot plezier te doen.’

In het weekend kan er naast de bestaande programma’s ook geluisterd worden naar De Boer op, de Ziezozaterdagshow en natuurlijk Karstival. En op zondag tussen 18.00 en 19.00 uur muziek van Johan Derksen in De nalatenschap van Harry Muskee. Een volledig overzicht van de nieuwe programmering van Radio Drenthe is te vinden op rtvdrenthe.nl/radio.

Auteur: Regionale Publieke Omroep

Gerelateerde berichten

DUIC en RTV Utrecht gaan samen op zoek naar journalistieke vernieuwing

Ook wordt er onderzocht hoe lokale journalistiek beter kan aansluiten bij het veranderend mediagedrag en de behoeften van inwoners van Utrecht.

15 09 2022

Omroep Brabant-app scoort goed bij gebruikers: ‘Fijn om waardering te zien’

De app van Omroep Brabant staat op de tiende plaats van bekendste en meest gebruikte nieuws-apps in Nederland.

13 09 2022

Maarten van Rossem duikt opnieuw in de geschiedenis van Utrecht

Vanaf 29 september keert Maarten van Rossem terug bij RTV Utrecht. Hij gaat op zijn eigen wijze de geschiedenis van de provincie Utrecht ontdekken.

13 09 2022