RTV Rijnmond live vanaf ABN AMRO World Tennis Tournament

07-02-2019

RTV Rijnmond is vanaf 11 februari dagelijks te vinden op het ABN AMRO World tennis Tournament. RTV Rijnmond maakt een week lang live radio en een tv-talkshow. Daarnaast is de omroep er online en via social media 24/7 vanuit Ahoy.

Radio Rijnmond
Zet je radio op Rijnmond en mis niets van het ABN AMRO WTT. Dagelijks tussen 13:00 en 16:00 uur hoor je Ruud de Boer live vanuit Ahoy met muziek, tennis-updates en interviews met onder andere toernooidirecteur Richard Krajicek en Esther Vergeer die de leiding heeft over het ABN AMRO World Wheelchair Tournament. Daarnaast zijn we er iedere avond van 19:00 uur tot 22:00 uur met live tennis en interessante gasten uit de sportwereld.

TV Rijnmond
Dagelijks maken we de talkshow ”Tennis Plaza”. Daarin ontvangen we de spelers maar ook bekende oud-spelers. Verder zie je reportages van voor én achter de schermen.

Online en Social Media
Naast de uitslagen en andere nieuwtjes vind je op de site van RTV Rijnmond en in de gratis Rijnmond-app 24 uur per dag alle video’s die we maken rondom het toernooi. En dagelijks rond 18:30 uur zijn we live op het Facebook-account van de sportredactie met een update vanuit Ahoy.

Bron: persbericht RTV Rijnmond