RTV Drenthe volgt TT met radio, liveblog en vlog

25-06-2019

RTV Drenthe geeft vol gas tijdens de 89ste editie van de TT. De regionale omroep van Drenthe maakt radio, verzorgt een liveblog en lanceert met ‘Sjaan op de baan’ een speciale vlog. RTV Drenthe belicht alle aspecten van de TT: Van bezoekers tot sporters en van de camping tot het circuit.

Radio
Vanaf woensdag 26 juni staat Radio Drenthe in het teken van de TT. Vanuit de studio op de TT-camping Jan & Bertha volgt de regionale omroep de hele week tussen 06.00 en 18.00 uur alle gebeurtenissen rondom de TT. Op zaterdag 29 juni zijn de kwalificaties voor de TT vanaf 12.00 uur live te volgen op Radio Drenthe. De zondag staat in het teken van de races. Ook deze zijn te volgen via de radio en de livestream.

Liveblog
Via de speciale TT-website ttdrenthe.nl verzorgt RTV Drenthe het laatste nieuws, historische verhalen en de mooiste foto’s en video’s. Tijdens het TT-weekend zelf zijn ook de races te volgen. Op het liveblog is er ook volop aandacht voor het verkeer van, naar en in Assen.

Vlog
Verslaggeefster Jeanine Hofsteenge gaat in aanloop naar en tijden de TT uitgebreid vloggen. In haar serie ‘Sjaan op de baan’ gaat ze de TT in alle opzichten voor het eerst beleven: op de camping, op het festival en, natuurlijk, op de baan.