30 jaar Radio M Utrecht

24-01-2019

Vrijdag 1 februari bestaat de regionale radiozender Radio M Utrecht precies 30 jaar.

Vanaf maandag 28 januari kunnen luisteraars meedoen aan het jubileumspel waarbij een weekendje weg te winnen is. Ook tijdens de programma’s wordt er aandacht besteed aan de verjaardag van Radio M Utrecht. Op vrijdag 1 februari staat de zender helemaal in het teken van 3 decennia regionale radio. Er wordt teruggeblikt op het nieuws van de afgelopen 30 jaar.

Super Woordbouwer
De verjaardag wordt gevierd met het bekendste spelletje van de zender: Super Woordbouwer. luisteraars maken elke dag kans op een weekendje weg voor 2 personen. Elk uur tussen 8.30 en 15.30 uur wordt op Radio M Utrecht 1 letter vrijgegeven. Met de letters is een woord te vormen.  Jos van Heerden maakt de winnaar dagelijks bekend om 16:15 in het programma Goedemiddag.

93 1.nl
In het spel de Gouden Regel staat elke dag een 1 hit centraal uit het ‘geboortejaar’ van Radio M Utrecht 1989. Op vrijdag 1 februari draait presentator Edwin Meerman Nederlandstalige muziek uit 1989.

Aan Tafel!
Op vrijdag 1 februari blikt Conny Kraaijeveld uitgebreid terug op 30 jaar Radio M Utrecht met een overzicht van de belangrijkste (nieuws)gebeurtenissen die de zender heeft gebracht.

30 jaar Radio M Utrecht wordt van maandag 28 januari tot en met vrijdag 1 februari gevierd op Radio M Utrecht. Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.