Radio Drenthe

04-09-2018

Meer muziek, meer interactie met de luisteraars en een doorlopende uitzending met vier verschillende presentatoren.

Van 6.00 tot 18.00 uur
René Steenbergen moet nog steeds vroeg uit de veren. Vanaf 6.00 uur begint hij de dag met het belangrijkste nieuws, lekkere muziek en luisteraars kunnen verzoeknummers aanvragen. Om 9.00 uur neemt Anouk Middel de studio van hem over. Met veel muziek, spelletjes, en vragen van luisteraars, zorgt Anouk voor sfeer en gezelligheid. Judith Regendorp presenteert vanaf 12.00 uur. Zij zoekt de verhalen achter de dagelijkse actualiteit. En vanaf 15.00 uur is er een nieuwe stem te horen: Arnold Jeuring praat de luisteraars bij over het laatste nieuws en draait zijn eigen hitparade.

Arnold Jeuring
Voor Jeuring is het een droom die realiteit wordt. Hij is al 25 jaar radiomaker, waarvan de laatste jaren voor Radio Continu. Maar dat was altijd hobby. “Dit is een kans waarvan ik niet had gedacht dat hij ooit nog voorbij zou komen.”

Naoberradio
Op radio blijven we ‘altijd in de buurt’ met ’’naoberradio’. Aaldert Oosterhuis gaat elke dag op pad om verslag te doen van wat er in de provincie gebeurt. Natuurlijk doet Aaldert dat in het Drents. Net als Erwin Kikkers die hem aan het eind van de week vervangt. Aaldert en Erwin zijn gedurende de hele dag te horen op Radio Drenthe.

Muziek
Ook de muziek verandert. Niet heel drastisch, want RTV Drenthe wil als regionale omroep rekening houden met alle luisteraars. Maar iets frisser en jonger wordt het wel. RTV Drenthe wil zo nog meer luisteraars aan zich binden. De programma’s in het weekend en de avonduren blijven hetzelfde.

Prijzen winnen?
Spelletje spelen, en mooie grote prijzen winnen? Ook dat kan op Radio Drenthe. Luisteren dus, ieder doordeweekse dag van 6.00 uur tot 18.00 uur! Luisteren kan ook op rtvdrenthe.nl of via de app.