Offerteaanvraag CDN Dienstverlening

27-12-2017

Namens 10 regionale omroepen is Stichting RPO een onderhandse inkoopprocedure gestart om gezamenlijk dienstverlening voor een Content Delivery Network (afgekort: CDN) in te kopen. Met deze inkoopprocedure wordt een leverancier geselecteerd die online distributie van video en audio naar het publiek voor omroepen kan faciliteren. Doel van de inkoopprocedure is het verkrijgen van een goede dienstverlening en synergievoordelen door samenwerking.

De inkoopprocedure is een samenwerking van tien regionale publieke omroepen. Stichting RPO begeleidt de procedure en treedt op als penvoerder namens de deelnemende omroepen. Na de beoordeling van geldige inschrijvingen wordt door een werkgroep op basis van de geformuleerde criteria bepaald of en aan welke leverancier een opdracht wordt gegund.

De offerteaanvraag en de bijbehorende documenten zijn op 27 december 2017 op www.Tenderned.nl gepubliceerd.