Ode aan de provincie door Steef & Stoof in radioprogramma bij Omroep Brabant

10-06-2022

“Ge kunt de Brabander wel uit Brabant halen, maar Brabant niet uit de Brabander!” Dat is zo’n beetje de rode draad van het fonkelnieuwe radioprogramma Steef & Stoof op Omroep Brabant. Presentatoren Steef Cuijpers en Patrick Stoof zijn rasechte Brabanders maar wonen wel in Amsterdam. En dat doet wat met je…

Heimwee naar Brabant
De heren hebben met regelmaat heimwee naar Brabant. Ze brengen daarom de komende acht weken een ode aan de provincie waar ze opgroeiden. Verwacht een radioprogramma met lekkere muziek, veel chauvinisme, slappe klets en leuke gasten. Dit zijn vaak mede-Brabanders die ook in de Randstad zijn beland.

Smeris
Patrick Stoof uit Veghel is bekend als acteur en hij was ooit de mol in Wie is de Mol. Steef Cuijpers uit Eindhoven werkte jarenlang voor allerlei radiozenders is daarnaast ook acteur en comedian. Ze kwamen elkaar tegen op de set van de TV-hit Smeris.

De Zuidtribune op zomerstop
Het radioprogramma Steef & Stoof wordt vanaf 12 juni iedere zondag uitgezonden tussen 12.00 en 14.00 uur op Omroep Brabant . Ze vervangen hiermee het sportprogramma De Zuidtribune dat op zomerstop is.

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022