Nieuws RTV Rijnmond bij NU.nl

03-09-2018

Wie zijn locatiegegevens met de NU.nl app deelt, krijgt een extra blok met nieuws uit de regio Rijnmond te zien op de voorpagina van de app.

RTV Rijnmond wil een zo breed mogelijk publiek bereiken binnen de regio. Met de samenwerking kunnen inwoners van de regio Rijnmond nog beter bediend en bereikt worden met het nieuws uit hun omgeving. De samenwerking tussen RTV Rijnmond en NU.nl is in eerste instantie een test tot het einde van het jaar, die bij wederzijdse tevredenheid wordt voortgezet.

Hoofdredacteur van RTV Rijnmond Ib Haarsma over de samenwerking: ”Onze journalisten kennen Rotterdam en het Rijnmond gebied als geen ander. Door deze samenwerking met NU.nl kunnen we nog meer mensen bedienen met het vele (sport)nieuws uit Rotterdam en omstreken. Vanaf nu is ook de rest van Nederland nog eerder op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuws, sport en cultuur uit Rijnmond”.

Mis niets van het regionieuws via RTV Rijnmond. Via Radio Rijnmond (93.4FM), TV Rijnmond, alle sociale kanalen en de RTV Rijnmond app blijf je altijd op de hoogte van wat er zich afspeelt in Rotterdam en omstreken.

Bron: Persbericht RTV Rijnmond