Nieuwe feelgood-serie ‘Ik denk aan jou’ op TV West

28-11-2017

Contact met elkaar
Gelukkig zijn er in Den Haag veel initiatieven die ertoe bijdragen dat mensen met elkaar in contact komen. De Boodschappen Begeleidingsdienst bijvoorbeeld begeleidt mensen die weinig contacten hebben, slecht ter been zijn of zich onveilig voelen. Ook zien we initiatieven als ‘Open je hart’ en ‘Het Voor Elkaar Café’ in het nieuwe televisieprogramma.

De straat op
Last but not least gaat Johan Overdevest de straat op met de vraag ‘Kent u iemand die eenzaam is?’. Gewapend met een goedgevuld kerstpakket staan zij later samen bij diegene op de stoep. De moraal van het programma is dat niemand alleen mag zijn in december.

Uitzendtijden
‘Ik denk aan jou’ is vanaf 7 december elke donderdag te zien op TV West vanaf 17.00 uur en wordt daarna op elk heel uur herhaald. De regionale zender TV West is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers (onder meer Ziggo kanaal 30), via de website Omroepwest.nl en de app voor mobiel en tablet. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van ontvangst van TV West.