Nieuwe aanwijzing Omroep Limburg/L1

18-09-2017

Stichting Omroep Limburg zal ook de komende 5 jaar zorgdragen voor de uitvoering de publieke mediadiensten in de provincie Limburg. Het Commissariaat voor de Media heeft daartoe op 12 september 2017 besloten. Omroep Limburg is door het Commissariaat aangewezen als de regionale publieke media-instelling in de provincie Limburg. Het gaat om de periode van 3 september 2017 tot 3 september 2022.

De aanwijzing vindt plaats op het verzoek van stichting Omroep Limburg van 3 januari 2017 omdat de huidige aanwijzing tot 3 september 2017 van kracht was. Provinciale Staten van de provincie Limburg hebben het Commissariaat voor de Media geadviseerd om Stichting Omroep Limburg opnieuw aan te wijzen als regionale media-instelling voor de provincie omdat de stichting voldoet aan de criterea die de Mediawet stelt.

De uitvoering van de mediadiensten wordt in opdracht van Stichting Omroep Limburg verzorgd door L1.