Military Boekelo bij RTV Oost

28-09-2017

Tienduizenden bezoekers trekken zaterdag 7 oktober naar het wedstrijdterrein, dat is ingericht op 55 hectare prachtig Twents coulisselandschap. De Military gaat dit jaar voor het eerst weer terug naar oale groond. Het Teessinkbos, waar de Military Boekelo ooit begon, is het nieuwe hoofdterrein. Presentatoren Esther Rikken, Daniel Godinho Veiga en Tijmen van Wissing doen de hele dag verslag van de crosscountry en alle randzaken die het evenement maken tot wat het is:

• de vrijwilligers
  • de bouw van het parcours
  • de veterinaire keuring
  • zien en gezien worden in het strodorp
  • kijkjes achter de schermen

De Military Boekelo-Enschede volg je zaterdag 7 oktober vanaf de start van de cross country (ca. 09.00 uur) tot het eind (omstreeks 16.30 uur) live bij TV Oost. Een uitgebreide samenvatting van vier dagen Military Boekelo-Enschede zie je zondagavond 8 oktober in Sport op Zondag bij TV Oost om 20.20 uur. Deze samenvatting wordt elk uur herhaald.