Kustmarathon van start tot finish live bij Omroep Zeeland

29-09-2021

De Kustmarathon is zaterdag 2 oktober van start tot finish te zien en te horen bij Omroep Zeeland. De live-uitzending op zaterdag 2 en zondag 3 oktober wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de organisatie en sponsoren van het Zeeuwse evenement. Het is voor het eerst dat de regionale omroep van Zeeland de Kustmarathon live op televisie uitzendt.

Televisie
De TV-uitzending van de achttiende editie van de Kustmarathon begint zaterdag om 11.45 uur en eindigt om 18.00 uur. Ook op zondag zendt Omroep Zeeland de wandelmarathon uit op televisie. Deze live uitzending is tussen 14.00 en 18.00 uur. Zowel op zaterdag als op zondag zendt Omroep Zeeland een samenvatting van de Kustmarathon uit. Op zaterdag is het wedstrijdverslag terug te zien en op zondag de hoogtepunten van de wandelmarathon.

Radio
Uiteraard is Omroep Zeeland dit weekend ook live op de radio. Op zaterdag zendt Omroep Zeeland uit van 9.00 tot 18.00 uur en op zondag begint de radio-uitzending om 12.15 uur.

Online
Omroep Zeeland heeft ook het liveblog over de Kustmarathon. Alles wat er in het meest sportieve weekend van Zeeland gebeurt, is terug te vinden op de website en de app.

Foto: Omroep Zeeland
Auteur: Regionale Publieke Omroep

Gerelateerde berichten

Friese media starten opleidingstraject voor journalisten

De Leeuwarder Courant, het Friesch Dagblad en Omrop Fryslân bundelen de krachten om journalisten op te leiden in de Friese taal en cultuur.

13 10 2021

Military in Boekelo live bij RTV Oost

Eén van de mooiste en grootste paardensportevenementen beleeft de 50e editie. Reden voor RTV Oost om nóg groter uit te pakken.

07 10 2021

Omroep Flevoland zendt herdenking Short Stirling BK716 uit

De speciale uitzending vanuit het Bos der Onverzettelijken in Almere is rechtstreeks te volgen op TV en online.

07 10 2021