Kustmarathon van start tot finish live bij Omroep Zeeland

29-09-2021

De Kustmarathon is zaterdag 2 oktober van start tot finish te zien en te horen bij Omroep Zeeland. De live-uitzending op zaterdag 2 en zondag 3 oktober wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de organisatie en sponsoren van het Zeeuwse evenement. Het is voor het eerst dat de regionale omroep van Zeeland de Kustmarathon live op televisie uitzendt.

Televisie
De TV-uitzending van de achttiende editie van de Kustmarathon begint zaterdag om 11.45 uur en eindigt om 18.00 uur. Ook op zondag zendt Omroep Zeeland de wandelmarathon uit op televisie. Deze live uitzending is tussen 14.00 en 18.00 uur. Zowel op zaterdag als op zondag zendt Omroep Zeeland een samenvatting van de Kustmarathon uit. Op zaterdag is het wedstrijdverslag terug te zien en op zondag de hoogtepunten van de wandelmarathon.

Radio
Uiteraard is Omroep Zeeland dit weekend ook live op de radio. Op zaterdag zendt Omroep Zeeland uit van 9.00 tot 18.00 uur en op zondag begint de radio-uitzending om 12.15 uur.

Online
Omroep Zeeland heeft ook het liveblog over de Kustmarathon. Alles wat er in het meest sportieve weekend van Zeeland gebeurt, is terug te vinden op de website en de app.

Foto: Omroep Zeeland

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022