Kom jij ons team versterken? We zoeken een secretaresse

01-11-2022

Vind je het heerlijk om in te springen daar waar de drukte is, hou je van planningen en vind je het een uitdaging om verschillende agenda’s bij te houden? Dan ben jij ‘de vliegende keep’ die we zoeken.

Je ontzorgt en ondersteunt graag en als je anderen goed hebt kunnen helpen, heb jij een top dag. Het up-to-date houden van onze website en databases behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheid. Je handelt telefoontjes en e-mailverkeer af en je zorgt voor het plannen van afspraken van collega’s. Vanuit jouw rol heb je regelmatig contact met collega’s van diverse regionale omroepen.

Meer informatie of solliciteren kan via PUK & LOLA RECRUITMENT.

Auteur: Regionale Publieke Omroep

Gerelateerde berichten

Regionale omroepen en Kieskompas lanceren stemhulp Provinciale Statenverkiezingen

Het Kieskompas speelt per provincie in op thema’s die er spelen. De stellingen zijn opgesteld door journalisten van de regionale omroepen.

13 02 2023

Judith Meeng nieuw lid raad van toezicht RPO

Judith Meeng is toegetreden tot de raad van toezicht van de RPO. De focus ligt op de terreinen van HR, communicatie en diversiteit & inclusie.

15 12 2022

[LUISTER] Dutch Media Week: Podcast over 30 jaar regionale televisie

Luister naar de podcast over 30 jaar regionale televisie met omroeppionier Henny Everts en mediajournalist en schrijver Peter Schavemaker.

18 10 2022