Kamerdebat: PersVeilig wordt voortgezet en mogelijk uitgebreid

12-09-2021

Het project PersVeilig wordt voortgezet en indien nodig uitgebreid. Dat heeft demissionair minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid donderdag toegezegd tijdens een debat over de veiligheid van journalisten. Grapperhaus deed die toezegging namens mediaminister Arie Slob, nadat vanuit verschillende fracties werd benadrukt dat PersVeilig in principe maar voor een paar jaar werd gesubsidieerd. PersVeilig is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Journalisten, het Genootschap van Hoofdredacteuren, het Openbaar Ministerie en de Nationale Politie.

Lees verder op Villamedia.

Ontdek meer

Erop uit in de regio!

Met de zomer in aantocht kunnen we weer uitkijken naar veel regionale feesten, evenementen en concerten. We selecteerden

10 06 2024

De regio kleurt oranje!

Het hele land kleurt oranje, met de start van het EK voetbal van komende vrijdag voor de deur!

10 06 2024

Regionale omroepen te gebruiken met Apple CarPlay en Android Auto

Vanaf nu kunnen gebruikers in heel Nederland naar hun favoriete regionale omroep luisteren via Apple CarPlay en Android

05 06 2024