Jubileum BuitenGewoon

02-01-2019

Het natuurprogramma BuitenGewoon van Omroep Gelderland bestaat in 2019 twintig jaar.

Op woensdag 2 januari kijkt Omroep Gelderland terug op de mooiste momenten uit de winteruitzendingen van BuitenGewoon. In deze terugblik gaat de omroep op zoek naar bevers op het ijs, ontdekken we hoe edelherten en moeflons de winter doorkomen, beleven we het trieste afscheid van een drachtige merrie en genieten we van wilde paarden in de sneeuw.

TV en online
De presentatie is in handen van Harm Edens. Samen met Harm ontdek je het bijzondere Gelderse landschap en alle bijkomende natuurverschijnselen. BuitenGewoon heeft ook een online platform waarop de meest opmerkelijke natuurfoto’s worden gedeeld, evenals de leukste wandelroutes en diverse excursies. Ook op Facebook en Instagram delen we de laatste nieuwtjes uit de Gelderse natuur.

In een andere special, die op Nieuwjaarsdag te zien was, werd teruggeblikt op één van de meest bijzondere momenten uit de Nederlandse natuur: de komst van de eerste grote grazers van Nederland naar het Nationale Park Veluwezoom.

De BuitenGewoon specials zijn te zien bij Omroep Gelderland.

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022