Havenkom Concert Almere

27-08-2018

Het is inmiddels een traditie, het jaarlijkse klassieke concert in de havenkom van Almere Haven. Het concert is altijd goed voor duizenden bezoekers die ter plekke kunnen genieten van een variëteit aan klassieke muziek. Omroep Flevoland zendt het concert live uit op TV zodat ook mensen thuis het concert kunnen meemaken. Bovendien is het concert te volgen via de website en app van Omroep Flevoland.

Dit jaar brengen het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Toonkunstkoor Amsterdam onder leiding van dirigent Maxim Emelyanychef highlights uit beroemde opera’s als Nabucco van Verdi en Madame Butterfly van Puccini maar ook stukken van o.a. Britten, Dvořák en De Sarasate. Solisten zijn: Soojin Moon Sebastian (sopraan), Maria Riccarda Wesseling (Mezzo), Paulo Ferreira (tenor) Hawijch Elders (viool)

De presentatie is in handen van Gregor Bak. Hij vertelt welke scène gespeeld gaat worden en wat er in het verhaal aan vooraf is gegaan. Meer informatie, ook het complete programma is te zien op de website van Omroep Flevoland.

Bron: persbericht Omroep Flevoland