Drenthe kiest

21-02-2018

Elke dag staat een andere gemeente centraal. De debatten, waarbij lijsttrekkers hun standpunten verdedigen, worden live uitgezonden op TV Drenthe tussen 17.15 en 18.00 uur en zijn ook te zien op rtvdrenthe.nl.

Bekijk wanneer welke gemeente aan de beurt is:

• Maandag 5 maart: Westerveld
  • Dinsdag 6 maart: De Wolden
  • Woensdag 7 maart: Aa en Hunze
  • Donderdag 8 maart: Borger-Odoorn
  • Vrijdag 9 maart: Noordenveld
  • Maandag 12 maart: Meppel
  • Dinsdag 13 maart: Tynaarlo
  • Woensdag 14 maart: Midden-Drenthe
  • Donderdag 15 maart: Coevorden
  • Vrijdag 16 maart: Hoogeveen
  • Maandag 19 maart: Assen
  • Dinsdag 20 maart: Emmen

Opkomst en uitslagen
Op de verkiezingsdag 21 maart komt RTV Drenthe de hele dag met gegevens over de opkomst in Drenthe. Vanaf 22.00 uur worden de eerste uitslagen verwacht. Op onze website rtvdrenthe.nl melden wij in de loop van de nacht alle uitslagen.

Op donderdag 22 maart zendt TV Drenthe om 07.00 uur ‘s ochtends een verkiezingsspecial uit met daarin de uitkomsten van de gemeenteraadsverkiezingen in Drenthe. Ook op Radio Drenthe hoort u vanaf 06.00 de uitslagen en de eerste reacties hierop.

Voor het laatste nieuws over de gemeenteraadsverkiezingen in Drenthe kun je terecht op onze website drenthekiest.nl.