Deventer op stelten

04-07-2018

In het weekend van 6, 7 en 8 juli is de stad één groot theater met in totaal ruim 150 nationale en internationale topvoorstellingen in de historische binnenstad van Deventer en locaties in en rondom het centrum. RTV Oost laat je dit spectaculaire evenement meebeleven via Facebook, Instagram, radio en televisie.

In de historische binnenstad zijn bijzondere voorstellingen te zien. Op de Brink een familiespektakel met grote, lichtgevende beren. Dwars door het centrum vind je dans en kunst. En bijna alle voorstellingen zijn premières voor Nederland. Mede in het kader van Deventer 1250 jaar vindt er tijdens het festival een bijzonder project plaats waarbij 1250 mensen kunnen meebouwen aan kartonnen torens van ruim 20 meter hoog.

Deventer op Stelten volg je op vrijdag 6 juli via Facebook.com/rtvoost, radio en online. Op zaterdag 7 juli zie je bij TV Oost om 19.25 uur een verslag van de hoogtepunten van die dag. Deze uitzending wordt herhaald om 21.25 uur en 23.35 uur.

Bron: persbericht RTV Oost