Debat gemeenteraad Den Haag live bij Omroep West

10-01-2019

Op woensdag 16 januari debatteert de Haagse gemeenteraad over de vonkenregen die ontstond bij het vreugdevuur op Scheveningen afgelopen nieuwjaarsnacht. Dit debat zal vanaf 13.30 uur live te volgen zijn via TV West en de online kanalen van Omroep West (app en website).

Live op TV West en online
Het debat van 16 januari zal niet gaan over de oorzaak (daar wordt nog onderzoek naar gedaan), maar vermoedelijk over de nasleep van de vonkenregen en de communicatie van burgemeester Pauline Krikke.

Het debat start om 13.30 uur en is te volgen via TV West en een live stream via de Omroep West app en Omroepwest.nl. Het debat wordt volledig uitgezonden. Mocht de eindtijd later zijn dan 17.30 uur, dan stopt de uitzending op TV West om plaats te maken voor het TV West Nieuws. De live stream gaat online wel door tot het slot van het debat.

Vanuit de Raadszaal zullen de verslaggevers van Omroep West Twitteren .

Langere bulletins op 89.3 Radio West
Op 89.3 Radio West zullen de bulletins op de hele en halve uren gedurende het debat wat langer zijn, om ook de radioluisteraars up-to-date te houden.

Ontvangstmogelijkheden kanalen Omroep West
Het debat is LIVE te volgen via de regionale zender TV West, welke landelijk te zien is via digitale tv-ontvangers (onder meer Ziggo kanaal 30), via de website Omroepwest.nl en de gratis app voor mobiel en tablet. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van ontvangst van TV West.

89.3 Radio West is te beluisteren via 89.3 FM, DAB+ en via de live stream van de uitzending op de website Omroepwest.nl en de gratis app voor mobiel en tablet.

Ontdek meer

Politiek verslaggever Maarten Brakema wordt journalistiek leider bij Den Haag FM

Maarten Brakema is aangesteld als journalistiek leider van Stadsomroep Den Haag, de lokale omroep van de hofstad.

16 02 2023

Nationale Hannie Schaft Herdenking te zien bij NH

NH zendt 18 december de Nationale Hannie Schaft Herdenking 2022 uit. De Hannie Schaftlezing is van Mpho Tutu van Furth.

16 12 2022

NOS Nieuws van de Week start op TV West

Het is een journaal in makkelijke taal en met extra uitleg speciaal voor mensen die het lastig vinden het nieuws te volgen.

01 09 2022