De Nijmeegse Vierdaagse

16-07-2018

Van 17 t/m 20 juli vindt het grootste meerdaagse wandelevenement ter wereld plaats; de Nijmeegse Vierdaagse. Tienduizenden wandelaars vanuit de hele wereld komen naar Nijmegen, en natuurlijk ook velen uit Overijssel. RTV Oost is er vier dagen lang bij en volgt het evenement online, op radio en tv.

Loop je mee?

Verslaggevers Teun van der Velden en Fleur Verwer volgen graag Overijsselse wandelaars tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Loop je mee en wil je je verhaal delen met ons? Stuur een mail naar vierdaagse@rtvoost.nl of een bericht via WhatsApp-nummer 06 – 570 33 33 3. Ook kun je op vrijdag een bericht via Twitter versturen met #tvoost. Je bericht is dan live te zien op TV Oost.

Mis niets

De Nijmeegse Vierdaagse beleef je dagelijks online en op Radio Oost. Op vrijdag 20 juli zie je vanaf 14.00 uur de intocht over de Via Gladiola live op TV Oost.